Korte berichten

Nieuwe datum

14 september: Publiekslezing zaadbalkankerlezing UMC Utrecht

Op maandagavond 14 september wordt in het UMC Utrecht een lezing gegeven over zaadbalkanker. Diverse specialisten komen aan het woord.

De gevolgen van de coronacrisis voor kankerpatiënten: wat is jouw ervaring?

Ons respect gaat uit naar de zorgprofessionals die er tijdens de coronacrisis alles aan doen om alle patiënten de juiste zorg te bieden. Artsen vroegen ons in kaart te brengen wat de gevolgen zijn voor kankerpatiënten. Wij horen graag anoniem jouw ervaring.

Hoe ervaar jij de gevolgen van de coronacrisis? Door jouw ervaring anoniem te delen kunnen we een goed beeld krijgen van de situatie.

Hiermee helpen we o.a. medisch specialisten om te werken aan oplossingen voor doorlopend goede zorg voor kankerpatiënten nfk.nl/corona-en-kanker

De vragenlijst staat open van 28 maart tot en met 18 april 2020.

Facebook poll van 19 maart

Op 19 maart hebben we jullie via Facebook gevraagd welke impact de corona-epidemie heeft voor de oncologische zorg. Heb je als zaadbalkankerpatiënt je behandelschema's of afspraken moeten aanpassen?

Het antwoord was duidelijk: Alles loopt volgens schema volgens de mensen die de poll hebben ingevuld. Dat vinden we mooi om te horen.


Corona en kanker

Op deze pagina de NFK vind je het laatste nieuws, kun je je ervaring delen, kom je in contact met lotgenoten en lees je over andere initiatieven.