Donateurs

bedankt!

Brigitta Raaijmakers, Nouwens Interieur B.V.

“We besloten het geld voor relatiegeschenken te doneren aan een goed doel”

Stichting Zaadbalkanker is voor een groot deel afhankelijk van subsidies en donaties. Zoals je kunt lezen in het verhaal van directeur Ivo Struik, stijgt het aantal donateurs gestaag. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Alle donateurs willen we bij deze nog eens extra bedanken voor hun financiële bijdrage. De subsidieregels veranderen regelmatig en we weten dus niet altijd precies hoeveel geld er te besteden is om onze doelen als stichting na te streven. Elke (extra) donatie is dan ook van harte welkom.

In plaats van geld besteden aan relatiegeschenken, een donatie aan stichting Zaadbalkanker. Dat klinkt ons als muziek in de oren. We vroegen Brigitta waarom Nouwens Interieur B.V. vorig jaar deze keuze maakte. “Een aantal mensen binnen de zaak hebben van dichtbij met zaadbalkanker te maken gehad. Een familielid van de eigenaar van Nouwens Interieur, maar ook iemand in mijn eigen familie heeft zaadbalkanker gehad. Gelukkig is het voor iedereen goed gekomen, maar het zet je wel aan het denken. Zeker toen er in november een programma op tv was, waarin teelbalkanker een grote rol speelde. Dan word je nog eens extra gewezen op het feit dat awareness zo belangrijk is voor zo’n vrij zeldzame kankervorm. Dit was overigens de eerste keer dat we besloten het geld voor relatiegeschenken te doneren. In een kerstkaart aan onze relaties hebben we dat uiteraard gecommuniceerd. Hoe we bij Stichting Zaadbalkanker terecht kwamen? We hebben gegoogeld om te kijken bij welke organisatie ons geld goed besteed zou worden. We kregen nog een fijne bedankmail, waarin ook werd aangestipt wat de stichting met ons geld zou doen. Dat was prettig om te lezen. Een goede keuze dus. En dit jaar? Daar gaan we nog over nadenken. Er staan nog genoeg goede doelen in ons vizier. We zijn blij dat we Stichting Zaadbalkanker vorig jaar hebben kunnen helpen.”

Wil je ervaringsverhalen blijven lezen en draag je Stichting Zaadbalkanker een warm hart toe? Voor slechts 25 euro per jaar ben je donateur!

Eenmalig een bijdrage storten mag natuurlijk ook. Als donateur krijg je in ieder geval 11 keer per jaar het online magazine toegestuurd en het boek 'Zaadbalkanker Feiten en cijfers'. Hierin en via onze sociale media kanalen houden we je op de hoogte van hoe we deze gelden besteden.

Bedankt voor je steun!

Kom in actie!

Weet jij dat jouw werkgever regelmatig of een keer per jaar een goed doel steunt, wijs de contactpersoon dan ook op Stichting Zaadbalkanker. Of misschien vind je het wel leuk om zelf in actie te komen en geld in te zamelen. Laat het ons vooral weten als en hoe we jou daarbij kunnen helpen.