Activiteiten Stichting Zaadbalkanker

Wat staat er op stapel?

  • Misschien is het je al opgevallen dat je tekstadvertenties van de stichting ziet bij zoekmachine Google? Dat klopt. Google biedt maatschappelijke doelen kosteloos een advertentiebudet aan binnen de zoekmachine. We gaan hier de komende tijd zoveel mogelijk gebruik van maken om ons donateursbestand te laten groeien. Want met meer donateurs kunnen we nog meer voor jullie doen.
  • Een andere, maar minder zichtbare, online activiteit is een technische optimalisatie van onze website. Zo zijn we niet alleen beter zichtbaar via advertenties, maar ook in de gewone zoekresultaten.
  • Het creatieve duo van Hanenbergspap√© heeft voor de stichting belangenloos een reclamefilmpje gemaakt dat we binnenkort lanceren. Daarmee willen we jonge mannen stimuleren regelmatig hun ballen te checken. Djajant Hanenberg en Kris Spap√© hebben dat heel kundig vertaald naar 'check je kiwi's'.
  • De laatste, maar zeker niet de minste activiteit, is de lancering van ons e-book. We leggen nu de laatste hand aan de uitgave. Simon Keizer, van Nick & Simon, ontvangt binnenkort het eerste exemplaar uit handen van onze voorzitter Robin Duteweerd.

Advertenties voor de stichting bij Google

Cover van e-book Zaadbalkanker

Beelden uit de reclamevideo