Van de stichting

Beste lezer,

Het EK voetbal is beslist. Italiƫ heeft het weer gefixt.

Nu we het al enkele weken over voetbal hebbengehad, is het nu tijd om de bal op een andere manier te laten rollen. De kiwi-campagne is live! En daar zijn we trots op. Heb jij hem al gezien of gehoord? Kijk dan op checkjekiwis.nl.

Naast de campagne richten we ons in deze extra volle editie van het magazine op een paar heftige ervaringsverhalen. Zo volgen we enkele maanden Siemen en zijn vrouw. Ze delen openhartig hun ervaringen.

Een ander heftig verhaal is dat van Bas Derwort. Hij weet ook wat het is om met zaadbalkanker geconfronteerd te worden. Hij staat desondanks positief in het leven. Dat helpt hem nog altijd.

Margreet is ook positief. Ondanks dat haar zoon zaadbalkanker kreeg. Je leest in dit dubbeldikke zomernummer ook haar ervaringsverhaal. Het was een heftige, maar ook mooie tijd, zegt ze. Iets luchtiger, maar niet minder belangrijk, is het interview met ondernemer Levi. Hij zocht contact met onze Stichting en doneert een euro per verkochte body groomer. Een bijzonder initiatief waar we graag over informeren. In september zijn we weer terug met nieuwe verhalen. Voor nu wensen we je een fijne zomer! Vriendelijke groet, Robin Duteweerd, voorzitter Stichting Zaadbalkanker